TAROTOVÁ KNIHA - ve dvou verzích - bez karet jako Svět tarotu a s kartami jako Základní tarot.

Kachní reliš maso s pečenými brambory... HOT CHILLI záležitost pro mrazivé dny

16. ledna 2017 v 8:17 | Renata a IFP Publishing |  Slané dobroty a úchvatnosti na stůl
Jak bylo slibováno, je i uděláno.
Tedy uvařeno!


Obliba trhaného masa stoupá a není divu. Šťavnaté masíčko má šance se různě propojit s omáčkami nebo dochucením, které si jen vymyslíme.
Základ tady hraje kachní maso a reliš z pálivých papriček.
Ten v pohodě koupíte, ale jsem si jista, že v létě mi to nedá a zapálím pod hrncem na výrobu domácí svařeniny ze zeleniny, chilli papriček, octa a koření.

Potřebujeme:
2 kachní prsa
sůl, pepř
2 lžíce chilli hot reliše

Postup: Kachní prsa osolíme, opepříme a doměkka upečeme v troubě. Více koření netřeba, chceme, aby vynikla specifická kachní vůně podobná játrům. Změklá prsa potom ještě horká roztrhejte vidličkou a promícheje s dvěma lžícemi chilli reliše. Natrhanou směs masa ještě necháme v troubě prohřát, vůně se lépe spojí.

Nejlépe to chutná s pečenými brambůrkami, ale tohle je zrovna něco, co je výtečné někde v soukromí jen tak, s bramborovou kaší.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Články je možné po domluvě s redakcí používat ozdrojované i jinde. Fotografie, není-li uvedeno jinak, jsou z redakčního archívu nebo z fotobanky Pixabay či Pinterest.

Chcete tu publikovat článek nebo si ho chcete půjčit? KLIDNĚ: pište na rpetrickova@centrum.cz (pro výklady používejte email modracesta@seznam.cz)
Moje profesní stránky: www.petrickova.cz A chcete-li ode mě profi články jen pro sebe, upravit text, udělat redakční práce, ozvěte se také.