TAROTSKOPY NA LISTOPAD A PROSINEC.
AKTUÁLNĚ: Nové objednávky na vánoční výklady již mají stopstav - už bych jich víc nestihla. Další vlna výkladů už bude bez obrázků konkrétních karet, výklad oživím ilustračními náladovými obrázky a víc se zaměřím na text, protože tak to máte prostě raději a já se tomu přizpůsobím.
Kdo nestihne vánoční výklady a měl by zájem o speciální výklad, tak prosím vyčkejte, v průběhu Vánoc přidám do nabídky nový výklad podobný, tentokrát celý nabitý NOVOROČNÍ energií a ten by byl k vypracování po 10.1.2019.

SOUTĚŽ o Stravou proti zánětu: Višňová a plná fantazie

16. března 2018 v 12:13 | Renata a nakladatelství Eminent |  Juchú, nové soutěže!
Dobroty z knihy Davida Freje, Stravou proti zánětu, jsou zcela bezkonkurenční. A z (ne)pohody zimy a plískanicového jara se hezky na konec března a část dubna přesuneme do jarního očekávání, detoxikace organismu, nových začátků, pohybu pro radost a odlehčení těla i duše.

Tahle kniha mimořádně pomůže.
Možná díky těm skvělým receptům vám už ani nepřijde, že si tělo léčíte z chronického zánětu, který se projevuje i pocitem zaneřáděnosti těla i duše, únavou, kily navíc, ekzémy a o dalším radši ani nemluvě.

Kniha praktická a voňavá.
Barevná a chutná.
Žádná zbytečná slova v ní, jen čistá praxe uvedená v život na vašem talíři!

Máte zájem? Tak se nebudeme trápit těžkými soutěžními otázkami, ale trošku si pohrajeme.
Pečené višně mě doslova fascinovaly...

Tady je máte taky:


takže se nám pečou s mandlemi a javorovým sirupem.

A já chci mlsat víc! Čím byste takové pečené višničky nebo i třešničky, ještě vylepšili, prosím?


Pište do komentářů do 5. dubna 2018 a tři z vás si vyslouží za svou odpověď tuhle parádní knížku na jaro!
Za věnované knihy do soutěže děkuji nakladatelství Eminent, www.eminent.cz


A pak si dáte lososa, do nosa :-)
Třeba.
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Vlaďka Vlaďka | 16. března 2018 v 12:19 | Reagovat

Můj děda je vždy vylepšoval rumem:-) .
Naložené s cukrem v rumu neměly chybu .

2 Ivuše Ivuše | 16. března 2018 v 22:31 | Reagovat

Plátky mandlí a rum a konečná úprava navrch pařížská a bílá šlehačka posypání čokoládou.Ňamiky ňam :-)))

3 Simona Simona | E-mail | 18. března 2018 v 9:05 | Reagovat

Taky bych do pekáčku přilila trochu rumu..
A po upečení možná na ozdobu trocu té šlehačky..:-)

4 Katka Katka | 18. března 2018 v 10:22 | Reagovat

Asi půjdu proti zásadám pana Freje, ale já bych je vylepšila Schwarzwaldským dortem ;-)

5 Irena Irena | E-mail | 18. března 2018 v 12:31 | Reagovat

Griotka, na ozdobu čokoláda se šlehačkou:)

6 gira gira | 18. března 2018 v 18:03 | Reagovat

Ja bych pridala dalsi druhy orisku, vlasaky a liskove hlavne :). Uplne se mi sebehly sliny :D !!!

7 Magda Magda | 19. března 2018 v 13:08 | Reagovat

Není nad to, přidat pečené višně do višňové omáčky. Pak už jen nějaká ta zvěřina nebo steak a můžeme mlsat. :)

8 Michaela V. Michaela V. | 20. března 2018 v 6:54 | Reagovat

Když se řeknou pečené višně, evokuje mi to chuť čokolády. Krásně nadýchaná čokoládová pěna, zdobená pečenými višněmi a hoblinkami bílé čokolády, pro potěchu chutě i oka.

Pro odlehčení a zahřátí v těchto mrazivých dnech, bych volila kapku citronové šťávy, k přípravě lahodného pečeného čaje z višní. Sladká a kyselá chuť vytvoří skvělou kombinaci a vzájemně se doplní.

9 ZDENĚK KANĚRA ZDENĚK KANĚRA | E-mail | 23. března 2018 v 23:30 | Reagovat

Přidal bych šlehačku a hoblinky hořké čokolády.

10 Blanka Blanka | E-mail | 24. března 2018 v 10:02 | Reagovat

pečené višničky naložené do rumu bych dala do těsta a na vrch určitě doplnit sladkou šlehačkou a čokoládou.

11 Petr Žurek Petr Žurek | E-mail | 24. března 2018 v 10:53 | Reagovat

Čokoládou a rumem.

12 Pavel Pavel | E-mail | 24. března 2018 v 18:49 | Reagovat

Troška rumu by neuškodila

13 Lucie Lucie | E-mail | 24. března 2018 v 23:32 | Reagovat

Slivovičkou :-)

14 Vladimíra Vladimíra | E-mail | 27. března 2018 v 16:30 | Reagovat

Já bych přidala čokoládovou pěnu z vysoce procentní čokolády.

15 Karolina Chládková Karolina Chládková | E-mail | 28. března 2018 v 10:19 | Reagovat

Polila bych je tmavou hořkou čokoládou

16 Zuz Zuz | E-mail | 30. března 2018 v 10:13 | Reagovat

Já bych přidala mletou skořici, více druhů oříšků- vlašáky a lískáče, slunečnicová a dýňová semínka a ovesné vločky. Ve finále by vznikla skvělá granola 😊

17 Maria Maria | E-mail | 30. března 2018 v 21:54 | Reagovat

Namočiť v griotke a poliať čokoládou

18 olga pokorná olga pokorná | E-mail | 1. dubna 2018 v 0:22 | Reagovat

vylepšila bych je čokoládovými hoblinkami

19 Tanja Tanja | E-mail | 1. dubna 2018 v 15:40 | Reagovat

Do javorového sirupu pridať citrónovú šťavu s nadrobno posekanou medovkou. Možno by bolo zaujimavé pre dámy ktoré používajú esenciálne oleje pár kvapiek  zamiešať do sirupu.

20 Ivana Ivana | E-mail | 5. dubna 2018 v 11:38 | Reagovat

Škoda těch krásných višní v pekáči.Raději bych si je natrhala ze stromu rovnou do pusy, ať jsou kyselé jak chtějí.Ale ten losos,ten je,panečku.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Články je možné po domluvě s redakcí používat ozdrojované i jinde. Fotografie, není-li uvedeno jinak, jsou z redakčního archívu nebo z fotobanky Pixabay či Pinterest.

Chcete tu publikovat článek nebo si ho chcete půjčit? KLIDNĚ: pište na rpetrickova@centrum.cz (pro výklady používejte email modracesta@seznam.cz)
Moje profesní stránky: www.petrickova.cz A chcete-li ode mě profi články jen pro sebe, upravit text, udělat redakční práce, ozvěte se také.